Onze diensten

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten. Gespecialiseerd in Webdesign / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten.

 
Webdesign

Bij een website / webshop gaat het om de juiste uitstraling, het evenwicht tussen tekst, beeld en de herkenbaarheid van uw huisstijl.

 
Web Development

Voor ons web development maken we gebruik van standaard en open source componenten die zichzelf bewezen hebben.

Responsive Design

Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

 
Grafisch ontwerp

U kunt bij ons ook terecht voor het ontwerpen van uw logo, flyer of visitekaartje etc. Dit kan zowel als digitale versie als voor drukwerk.

 
Videoproducties

Bent u toe aan een bedrijfsfilm, 3D animatie of één van de andere talloze mogelijkheden met online video? Neem dan vrijblijvend contat op voor meer informatie.

Social Media

Wij helpen u graag zodat uw bedrijf, dienst of merk meer exposure krijgt bij potentiële klanten op verschillendede sociale netwerken.

 
Seo & Marketing

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is in de zoekmachines.

 
Service

Bij MYPC vinden wij service erg belangrijk. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en problemen met uw website op te lossen.

Vestibulum id urna

Over MYPC

MYPC richt zich op het ontwerpen, opzetten en onderhouden van websites. In een persoonlijk gesprek bespreken we gezamenlijk de benodigde acties. Aan de hand hiervan kan een passend pakket worden aangeboden. Hierbij wordt rekening gehouden met u als ondernemer, de doelgroep en de website doelen. Het grootste voordeel van onze werkwijze is de unieke samenwerking die gecreëerd wordt op de lange termijn waarbij u als ondernemer optimaal ontzorgd wordt op online gebied.

Martien Kooy
Eigenaar MYPC

  
 
 

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact Info

  • iconRuys de Beerenbroucklaan 32, 6411GB Heerlen
  • iconDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • icon06-30354806
  • iconMaandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
    Zaterdag / Zondag: Gesloten
Top