13
okt
1786

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, kan worden gezien als alle activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere (organische) zoekresultaten van een zoekmachine voor een bepaalde ingevoerde zoekterm of trefwoord. In Nederland heeft de zoekmachine Google een marktaandeel van ongeveer 97% en domineert daarmee dus de zoekmachine markt. Het is daarom steeds belangrijker dat uw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie goed scoort in Google, omdat u daarmee uw online vindbaarheid verbetert en de kans vergroot dat mensen uw website bezoeken.

MYPC houdt tijdens het bouwen van uw website rekening met zoekmachine optimalisatie. Zo bepalen we samen met u vooraf wat de belangrijkste trefwoorden van uw website gaan worden. Deze trefwoorden worden onder andere gebruikt in domeinnamen subdomeinnamen, website teksten en paginatitels. Tevens zetten we alle bij ons bekende technische mogelijkheden in ten gunste van zoekmachine optimalisatie.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  
 
 

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact Info

  • iconRuys de Beerenbroucklaan 32, 6411GB Heerlen
  • iconDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • icon06-30354806
  • iconMaandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
    Zaterdag / Zondag: Gesloten
Top