10
okt
1522

De Stichting ‘Jij bent een Wonder’ heeft als missie een platform te bieden voor bewustwording en verbinding. Daarnaast  beoogt de stichting een kanaal te zijn voor positieve berichtgeving, het samen brengen van gelijkgestemden, en het versterken van de Eenheid met de Bron.

De Stichting is in oprichting. Initiatiefneemster Lilian Ferru is schrijfster, organisator, filmmaker en  beheert degoednieuwskrant.nl. Op degoednieuwskrant.nl  vind je voornamelijk positieve berichtgeving waar je blij van wordt of die tot nadenken stemt. Af en toe is er een event of een symposium dat aansluit op de behoefte van dit moment. Steeds meer mensen weten dat het bewustzijn uitgestrekt is en dat wij galactische wezens, spirituele immigranten, zijn. Het ontwaken is in volle gang. Lilian is de belangenbehartiger van Paul. Hij staat in contact met vele Galactische Lichtwezens, waarmee hij samen healings geeft. Meestal in kleine groepjes.
Met regelmaat interviewt Lilian mensen uit binnen en buitenland voor de camera. De gesprekken en documentaires zijn te bekijken op Youtube.

Bekijk de website

  
 
 

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact Info

  • iconRuys de Beerenbroucklaan 32, 6411GB Heerlen
  • iconDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • icon06-30354806
  • iconMaandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
    Zaterdag / Zondag: Gesloten
Top