Image

Webdesign

Bij een website / webshop gaat het om de juiste uitstraling, het evenwicht tussen tekst, beeld en de herkenbaarheid van uw huisstijl.

Responsive Design

Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Webdevelopment

Voor ons web development maken we gebruik van standaard en open source componenten die zichzelf bewezen hebben.

Videoproducties

Bent u toe aan een bedrijfsfilm, 3D animatie of één van de andere talloze mogelijkheden met online video? Neem dan vrijblijvend contat op voor meer informatie.

Grafisch ontwerp

U kunt bij ons ook terecht voor het ontwerpen van uw logo, flyer of visitekaartje etc. Dit kan zowel als digitale versie als voor drukwerk.

Seo & Marketing

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie en wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google.

Over MK Design-it

Image

MK Design-it richt zich op het ontwerpen, opzetten en onderhouden van websites. In een persoonlijk gesprek bespreken we gezamenlijk de benodigde acties. Aan de hand hiervan kan een passend pakket worden aangeboden. Hierbij wordt rekening gehouden met u als ondernemer, de doelgroep en de website doelen. Het grootste voordeel van onze werkwijze is de unieke samenwerking die gecreëerd wordt op de lange termijn waarbij u als ondernemer optimaal ontzorgd wordt op online gebied.

Martien Kooy
Eigenaar MK Design-it

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten