Image

Social Media
Veel organisaties en ondernemers weten dat ze ‘iets’ willen doen met Social Media marketing. De sociale netwerken zijn populairder dan ooit en bieden u als organisatie enorm veel kansen.

Met meer dan 9,6 miljoen gebruikers is Facebook verreweg het populairste sociale netwerk in Nederland. Andere sociale netwerken in Nederland zijn onder andere Twitter (ongeveer 2,6 miljoen gebruikers), LinkedIn (ongeveer 4,2 miljoen gebruikers) en Google+ (ongeveer 3,6 miljoen gebruikers).

Doordat een groot deel van de Nederlanders dagelijks actief zijn op minstens één van deze sociale netwerken, is Social Media voor de meeste Nederlanders een onderdeel geworden van het dagelijks leven. Voor uw bedrijf kan Social Media enorm veel kansen genereren, omdat u hiermee ontzettend veel mensen kunt bereiken en kennis kunt laten maken met de producten of diensten van uw bedrijf.

Social Media implementatie
Onder Social Media implementatie verstaan we het verwerken van alle functionaliteiten die de verschillende Sociale netwerken bieden binnen uw website. U kunt hierbij denken aan een Facebook login, een Twitter Feed op uw website en uiteraard het plaatsen van de knoppen naar de Social Media kanalen van uw bedrijf.

Social Media activatie
Onder Social Media activatie verstaan we bij het aanmaken en vormgeven van de verschillende Social Media kanalen waar u als klant mee aan de slag wilt gaan. U kunt hierbij denken aan het vormgeven van uw Facebook bedrijfspagina of het assisteren bij het aanmaken van een zakelijk LinkedIn profiel.

Social Media marketing
Onder Social Media marketing verstaan we bij het opstellen van een goed uitvoerbare Social Media marketing strategie. Samen met u bekijken we welke Social Media kanalen het beste bij uw organisatie passen en hoe we elk kanaal het beste in kunnen zetten om de juiste doelgroep op de juiste manier te bereiken. Daarnaast helpen we u graag met het updaten, het monitoren en het optimaliseren van uw Social Media kanalen.

Meer weten over wat MK Design-it voor u kan betekenen op het gebied van Social Media?
Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden op het gebied van Social Media voor uw organisatie kunnen bekijken.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten